ویزای شینگن

با داشتن ویزای شینگن می توانید به کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنید. برای سفر که کشور های اروپایی، که رویای خیلی از ایرانیان می باشد نیاز به اخذ ویزا دارید.
برای گرفتن ویزای بریتانیا با پاسپورت بریتانیا کافی است شخص ثابت نماید که می تواند هزینه سفر و هزینه بازگشت خود به ایران را تقبل نماید. که کار ساده ای می باشد. همچنین اگر دعوت نامه ای از فردی ساکن انگلستان داشته باشید، همان فرد ضامن شما خواهد بود.
لازم به ذکر است که منطقه شینگن شامل 24 کشور است که با یکدیگر توافق کرده اند که مردم این کشور ها قادر باشند به راحتی به همه کشورهای شینگن سفر نمایند.

کشور های عضو شینگن

کشور های شینگن به شرح زیر می باشند:
• دانمارک
• استونی
• فنلاند
• اتریش
• بلژیک
• جمهوری چک
• فرانسه
• یونان
• آلمان
• مجارستان
• ایسلند
• ایتالیا
• هلند
• سوئد
• سوییس
• لهستان
• پرتغال
• اسلواکی
و…

برای رفتن به این کشور ها فرد لازم است ویزای شینگن داشته باشد. هر چند برخی از کشورهایی که عضو یپمان شینگن نیستند هم این اجازه را دارند تا به کشور های شینگن سفر نمایند.
برای دریافت ویزای شینگن لازم است به سفارت مراجعه کنید. البته دارا بودن برخی شرایط برای پیگیری درخواست شما ضرروی می باشند.

انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن نوع های متفاوتی دارد که عبارتند از:

  • ویزای شینگن عادی: این ویزا زمان مشخصی دارد که از ابتدای ورود شخص به کشور مورد نظر آغاز می گردد. این ویزا برای حمل و نقل یا اقامت صادر می شود و بسته به نوع اهداف سفر به سه دسته A، B و C تقسیم می گردد.
  • ویزای نوع A: این ویزا به منظور فرود در یکی از فرودگاه های کشور های شینگن صادر می شود. فرد دارنده این ویزا حق خروج از فرودگاه را نخواهد داشت. در واقع این ویزا امکان عوض کردن هواپیما در یکی از کشورهای شینگن و رفتن به مقصدی خارج از کشورهای شینگن را به فرد می دهد.
  • ویزای نوع B: فرد با دارا بودن این ویزا می تواند حداکر طی 5 روز از کشور شینگن خارج شده و به مقصدی خارج از منطقه شینگن سفر کند.
  • ویزای نوع C: این نوع ویزا برای اقامت کوتاه مدت در یکی از کشور های شینگن صادر می گردد. این ویزا سه نوع دارد: ویزای یک بار ورود، ویزای دوبار روود، ویزای چند بار ورود؛ که ویژگی های آن ها به شرح زیر است:
    –  ویزای یک بار ورود: فرد دارنده این ویزا به محض خروج از کشور شینگن مورد نظر اعتبار ویزای خود را از دست می دهد حتی اگر هنوز زمان آن تمام نشده باشد.
    –  ویزای دوبار ورود: با داشتن این ویزا فرد قادر است دوبار به کشور های شینگن وارد شود. این ویزا با محدودیت زمانی مواجه است.
    –  ویزای چند بار ورود: فرد با داشتن ویزای چند بار ورود می تواند چند بار به کشورهای خاصی از شینگن وارد شده و در آن ها اقامت نماید. محدویت این نوع از ویزا محدویت زمانی 90 روز در هر شش ماه از سال می باشد. که این 90 روز به محض ورود شخص به شکور شینگن آغاز خواهد شد.
  • ویزای معتبر در منطقه محدود: این ویزا برای وارد شدن به برخی از کشور ها معتبر می باشد و در واقع شخص دارنده این ویزا فقط امکان سفر به کشور هایی را دارد که در ویزا ذکر شده است. به عبارتی فرد نمی تواند وارد همه کشور های شینگن شود.
  • ویزای ملی: این ویزای ملی دسته D برای اقامت در مدتی معین در یکی از کشور های شینگن صادر می‌شود. دارندگان این ویزا باید پس از اتمام مدت به کشور خود بازگردند. این ویزا به هدف کار، تحصیل یا اقامت دائم به فرد اعطا می گردد.
    ویزای ملی به اشخاص زیر اعطا می گردد:
    –  دانشجویانی که برای پروژه های تحقیقاتی نیاز دارند برای مدتی کمتر از یکسال به یکی از کشور های شینگن سفر نمایند.
    –  دانشجویان بین المللی که قصد شروع تحصیل در یکی از کشور های شینگن را دارند. مدت این ویزا نیز یک سال خواهد بود که البته قابل تمدید است.
    –  افرادی که قصد کار کردن یا انجام پژوهش های علمی و آموزشی در مراکز تحقیقاتی و یا موسسات معتبر در کشورهای عضو شینگن را دارند. این ویزا پس از بررسی سابقه فرد و خانواده وی صادر می گردد.
    –  هنرمندان و ورزشکاران و اشخاص دیگر که قصد به اشتراک گذاشتن هنر و تخصص خود را دارند.
    –  مواردی اضطراری که فرد به علت وضعیت پزشکی قادر به ترک کشورهای شینگن برای مدتی مشخص نباشد.

* لازم به ذکر است که هزینه یوزای شینگن بسته به سن، نوع ویزا و برخی موارد دیگر متفاوت بوده و فرد در هنگام درخواست باید مبغلی را بپردازد که قابلیت پس گرفتن مجدد آن را نخواهد داشت.

سوالات متداول در مصاحبه

برای اخد ویزای شینگن سوالاتی پرسیده می شود که به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

  • قصد سفر به کدام کشور شینگن را دارید؟
  • هدف شما از سفر چیست؟
  • آیا دارای فرزند می باشید؟ اگر بله چند ساله هستند و به انجام چه کاری مشغولند؟
  • هزینه سفر شما بر عهده کیست؟
  • آیا به کشور های دیگر سفر کرده اید؟
  • چگونه مطمئن باشیم به کشور خود باز خواهید گشت؟
  • وضعیت حقوق شما چگونه است و چقدر درآمد دارید؟
  • در کجا اقامت خواهید داشت و مدت زمان اقامت شما چقدر خواهد بود؟
  • وضعیت تحصیلی شما چگونه است؟
  • آیا ازدواج کرده اید؟ اگر بله چه مدتی است که متاهل هستید و شغل همسر شما چیست؟
    و…

نتیجه گیری
افرادی که به دلایل متعدد قصد سفر به یکی از کشورهای شینگن را داشته باشند، باید اقدام به دریافت ویزای شینگن نمایند. اخذ ویزای شینگن در کلیه سفارت خانه های کشور های شینگن امکان پذیر است. برای دریافت ویزای شینگن ممکن است برای هر فرد مدارک متفاوتی نیاز باشد پس لازم است قبل از جمع آوری مدارک درباره مدارک لازم به خوبسی تحیقق نمایید.
درخواست ویزا را می توانید تا چهار ماه قبل از زمان سفر ارائه نموده و توجه داشته باشید که مدارک شما نیاز به مهر دادگستری نیز دارند. این کار را معمولا دارالترجمه ها انجام می دهند.

جهت اخذ ویزای شینگن تضمینی با ما تماس بگیرید: 02122908161

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *